Despre noi

Agentia FIDES TRAVEL este componenta a grupului  FIDES care, constituit in 1991, a devenit repede un brand bine cunoscut in sfera sa de activitate si care ofera servicii multiple in domeniul limbilor straine: cursuri de limbi straine pentru persoane fizice si institutii, audit lingvistic si certificari de competenta lingvistica recunoscute international, traduceri, interpretariat.


Date de identificare

CUI: 36588093
Nr. reg. com.: J40/12918/2016
Sediu social: Sos. Iancului nr. 10, bl.114B, sc.A, sector 3, Bucuresti
Punct de lucru: Hristo Botev, nr.9, sector 3, Bucuresti

Infiintata in 2002, agentia de turism FIDES TRAVEL s-a nascut din firma mama, CENTRUL DE LIMBI STRAINE FIDES, ca urmare a solicitarilor venite de la cursantii proprii de a-si perfectiona cunostintele de limbi straine cu nativi, chiar in tarile in care se vorbesc respectivele limbi. Inceputul l-a constituit colaborarea cu cateva lanturi prestigioase de scoli din strainatate dupa care agentia s-a dezoltat cu repeziciune in sectorul cursurilor in strainatate, in prezent colaborand cu peste 50 de scoli si institutii de invatamant de pe toate continentele care organizeaza cursuri si certificari de limbi straine pentru adulti, tabere si cursuri integrate cu activitati educative si de agrement, pentru copii.

In scurt timp agentia si-a diversificat activitatea in toate directiile specifice unei agentii de turism, colaborand cu importanti turoperatori din tara si din strainatate. In prezent agentia ofera sejururi si circuite in tara si strainatate, croaziere si vacante exotice, transferuri, bilete de avion, asigurari de calatorie, precum si vacante personalizate cu posibilitatea participarii la evenimente culturale si sportive din toata lumea. Agentia s-a specializat de asemeni in organizarea de evenimente fie private fie pentru companii, asigurand servicii complete: interpretariat, echipament tehnic, catering, transport, decoratiuni, foto si filmari, protectie etc.Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2024 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.