Engleza

Malta - St. Julian's

De la 160EUR/ curs standard pe saptamana


OFERTA SPECIALA continua
O SAPTAMANA DE CURS GRATUITA LA 5 ACHITATE!

Informatii despre scoala:     
Lasă-te furat de minunile locului! Clădirea din piatră cu elemente grecești și arcade în stil roman te va impresiona de la prima vedere! Campusul școlii cu sălile de curs, restaurantul, grădina, piscina și terenul de volei, este locul perfect să studiezi limba engleză! Clima este însorită aproape în toată perioada anului, iar activitățile în aer liber sunt adevărate oportunități de relaxare.
      Toate clasele au aer conditionat,iar in scola exista posibilitatea de a cumpara sau imprumuta carti si materiale audio-video.

Tipuri de cursuri:
Cursurile de limba engleza pot fi:
- standard: 20 lectii/ saptamana, 4 lectii/zi * 5 zile. weekendul este liber, 1 lectie =45 minute
intensive: 30 lectii/ saptamana, 6 lectii/zi* 5 zile, weekendul este liber, 1 lectie=45 minute
- engleza pentru afaceri: 20 lectii/ saptamana+ 10 lectii/ saptamana cu limbaj specializat, 6 lectii/zi * 5 zile/ saptamana, weekendul este liber, 1 lectie =45 minute
cursuri pentru pregatirea sustinerii examenelor: CAE, FCE, IELTS, CPE, PET
cursuri one to one ( dumneavoastra cu profesorul)

Varsta minima pentru participare:
18

Variante de cazare:
apartamente standard: 4 dormitoare, bucatarie, 2 bai. Puteti opta sa locuiti singur in camera sau sa impartiti camera cu un coleg. Apartamentele pot fi in campus sau la o distanta de scola  de maxim 15 minute de mers pe jos. Camerele au tv, iar in incinta campusului exista o spalatorie unde pueti avea acces. Cea mai apropriata plaja este la 10 minute distanta de mers pe jos, iar in partamente internetul este contra cost. Este necesar un depozit de 50 eur. 
- apartamente comfort: pot fi ocupate de maxim 5 cursanti, au aer conditionat, sunt langa scoala si sunt mai spatioase ca apartamentele standard. Internetul este contracost. Si pentru aceste apartamente este necesar un depozit de 50 eur. 
- studiouri: sunt localizate in campus, curatenie- de 3 ori/ saptamana, lenjeria si prosoapele sunt oferite de scoalaInternetul este contra cost. Depozit necesar: 50 euro
- familie gazda: tarifele includ demipensiune; curatenia se face saptamanal, lenjeria de pat si prosoapele sunt oferite de  familii, dar dumneavoastra sunteti rugat sa va aduceti prosoapele de plaja.  Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Alte oferte

Malta - St. Paul's Bay
Engleza
De la 435EUR/ sapt/ pachet+curs+cazare+ transfer+pensiune completa

Malta - St. Julians
Engleza
De la 395EUR/ sapt /pachet curs+cazare+transfer+ pensiune completa


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.